Sponsoren

Fireant Rally Team is voor een groot deel van zijn functioneren aangewezen op ondersteuning door sponsoren. Het raceklaar houden van de voertuigen en het deelnemen aan de competities door heel Europa en Noord-Afrika is immers geen eenvoudige opgave. De hulp van sponsoren, die bijdragen op structurele basis of voor een specifieke competitie, stelt het Fireant Rally Team in staat prestaties neer te zetten waar alle betrokkenen trots op mogen zijn.

All About Flex

All About Flex uit Weesp is een gespecialiseerde dienstverlener voor uitzendondernemingen en intermediairs. All About Flex ondersteunt zijn klanten met advies, trainingen, interim management en mogelijkheden tot outsourcing.

 

Betsema Groep

Betsema Groep is een bouwonderneming uit Balk, Friesland. In Noord-Nederland en Midden-Nederland zijn de vakmensen van Betsema Groep actief in alle aspecten van ruwbouw en werk aan het casco en buitenblad, in woning- en utiliteitsbouw. In opdracht van particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen treedt Betsema Groep op als hoofd- en onderaannemer, grondbeheerder en -ontwikkelaar en beheerder en verhuurder van bouwmaterieel. DGA Jaap Betsema is bij Fireant Rally Team betrokken als rijder.

 

Bouwmaatschappij Verwelius Bouwen

Verwelius Bouwen is een bouwonderneming uit Huizen, Noord-Holland. Net als Betsema Groep is Verwelius een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandse bouwsector. Het Gooise bedrijf treedt bij voorkeur op als projectontwikkelaar, die tegelijkertijd bouwt, belegt, beheert en financiert.

 

Bruins Precisie Metaal

Bruins Precisie Metaal uit Zuidwolde, Drenthe, maakt specialistische metalen onderdelen voor productiebedrijven in Nederland en Duitsland. Daarnaast is Bruins Precisie Metaal een toeleveringsbedrijf voor met name machinebouwers, waarbij het zorgdraagt voor het hele productieproces van onderdelen, in elk gewenst aantal stuks.

 

Deco Reclamewerk

Deco Reclamewerk is een specialist in reclame en signing uit Koudum, Friesland. Het ontwerpt, produceert, monteert en adviseert over bijvoorbeeld voertuig- en gevelreclame. Daarbij combineert Deco Reclamewerk design, belettering en print, zoals op de wagens van Fireant Rally Team.

 

Euro4x4Parts

Euro4x4Parts is een specialist in onderdelen en accessoires voor Europese 4×4-voertuigen. Euro4x4Parts biedt hoogwaardige service en scherp geprijsde, direct geïmporteerde producten.

 

Evans Coolants

Evans Coolants is een internationale producent van waterloze koelmiddelen, met een hoofdkantoor voor de Benelux in Tilburg, Noord-Brabant. Evans Coolant vermijdt de fysieke en chemische beperkingen van water door waterloze koelmiddelen te produceren voor krachtige, klassieke en moderne motoren, zware diesels en bijzondere toepassingen in boten, schepen en luchtvaartuigen.

 

GS Garage

GS Garage uit Lemmer, Friesland, doet onderhouds- en herstelwerk aan auto’s motoren en machines, van spuitwerk, schadeherstel, restauratie en polijsten tot reinigen, laswerk en uitlaatservice. Zo voorzag GS Garage de Bowler Nemesis van een krachtige rode lak.

 

GTXDesigns

GTXDesigns is een ontwerpstudio uit Heerenveen, Friesland, gespecialiseerd in bestickering voor voertuigen als auto’s, vrachtwagens, bussen of motoren. Ook ontwerpt het logo’s en visitekaartjes, maar bijvoorbeeld ook de inbouw voor showauto’s. GTXDesigns stond ook aan de basis voor het nieuwe uiterlijk van de Bowler Nemesis.

 

Millers Oils

Millers Oils is een internationale producent van geavanceerde smeermiddelen, olie en brandstofadditieven, met een hoofdkantoor voor de Benelux in Tilburg. Het levert onder meer motorolie, additieven, ethanol killers, koelvloeistof en versnellingsbakolie voor bedrijfswagens en industriële toepassingen, maar ook voor race- en motorsportvoertuigen.