Betsema Groep

Als Jaap Betsema niet in zijn Bowler Nemesis 4×4 of Fire Ant Buggy te vinden is, geeft hij leiding aan zijn familiebedrijf Betsema Groep. Dagelijks zijn ongeveer 200 fte’s aan het werk in hoofd- en onderaanneming, grondbeheer en -ontwikkeling en beheer en verhuur van bouwmaterieel. Het bouwbedrijf bestaat uit de deelondernemingen Aannemersbedrijf Betsema, Betsema Projecten en Betsema Materieel en opereert voornamelijk in Noord- en Midden-Nederland. Daarbij is het gespecialiseerd in het toepassen van innovatie bouwtechnieken.

Brede dienstverlening

Met Aannemersbedrijf Betsema treedt Betsema Groep in Noord-Nederland op als hoofdaannemer. Het merendeel van de werkzaamheden voert de bouwonderneming daarentegen uit als onderaannemer in Midden-Nederland. Daar realiseert het in samenwerking met hoofdaannemers en co-makers ruwbouw en werkt het aan het casco en buitenblad, in zowel woning- als utiliteitsbouw. Klanten komen uit zowel de publieke als de private sector en plaatsen opdrachten in elke orde van grootte, van enkele woningen tot hele bedrijfscomplexen.

Met Betsema Projecten beheert Betsema Groep gronden die bestemd zijn voor ontwikkeling en met Betsema Materieel beheert en verhuurt het bouwbedrijf hefsteigers, hoogwerkers en verreikers. Met de inzet van hefsteigers onderscheidt Betsema Groep zich van zijn concurrenten. Bouwvakkers werken vanaf een in hoogte verstelbaar platform, waardoor zij elkaar niet in de weg lopen en efficiënter kunnen werken. Daarnaast werkt Betsema Groep op de bouwplaats ook met de ARBOMORK, een mobiel platform dat met een elektrische trekker bouwmaterialen kan verplaatsen.

Specialismen

Door de slimme toepassingen op de werkvloer ontlast Betsema Groep zijn medewerkers. Welzijn en de veiligheid van deze vaklui staat bij het familiebedrijf van Jaap Betsema dan ook hoog in het vaandel. Niet voor niets mag het prijken met certificeringen die getuigen van de hoogwaardige en veilige dienstverlening. Betsema Groep is VCA**-, ISO 9001- en KOMO-gecertificeerd en is lid van Bouwend Nederland en Bouwgarant.